Başkan Erener'den Teşekkür Plaketi

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli Gıda mühendisleri ve personellerine Görele'nin 250 yıllık lezzeti olan Görele Köy Dondurmasının coğrafi işaret alarak tescillenmesinde ve markalaşmasında göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli Gıda mühendisleri ve personellerini makamında ağırladı.
Belediye Başkanı  Tolga Erener, Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli Gıda mühendisleri ve personellerine Görele’nin 250 yıllık lezzeti olan Görele Köy Dondurmasının coğrafi işaret alarak tescillenmesinde ve markalaşmasında göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
Ekibe koordineli çalışmalarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele Köy Dondurmasının Türk Patent ve Marka Kurumuna coğrafi işaret başvurusunda bulunulduğunu ve dondurmanın tescil edildiğini anımsattı.
Doğal olarak hazırlanan ve asırlık geçmişe sahip olan Görele Dondurması'nın Türkiye'ye ve dünyaya tanıtılmasını amaçladıklarını belirten Başkan  Tolga Erener, "Coğrafi işaretleme için gerekli girişimleri yaptığımız Görele dondurmasını nihayet markalaştırdık. Görele Dondurması, bu yöreye has bir lezzet. Ancak bugüne kadar adını Türkiye'ye ve dünyaya duyuramamış yerel bir tat. İlçemizin önemli bir markası. Yöremize has bu markayı sizlerin de özverili çalışmalarınızla birlikte coğrafi işaret alarak tescilledik. Sizlere desteklerinizden ve projeye katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Yöremize ait diğer ürünlerimizin tescillenmesi yolunca çalışmalarımıza devam edeceğimizi umuyorum" dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN