Amatör Spor Haftası Ödül Töreni Yapıldı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen 'Amatör Spor Haftası Ödül Töreni'ne katıldı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen “Amatör Spor Haftası Ödül Töreni”ne katıldı.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunun ortaklaşa düzenlediği Amatör Spor Haftası 81 ilde olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Hafta boyunca yapılan etkinlikler çerçevesinde düzenlenen müsabakalarda başarılı olanlara ödülleri, 13 Ekim Cuma günü saat 14:00’de Vali Sarıfakıoğulları’nın da katılımıyla 19 Eylül Spor Salonunda verildi.
 
İlimizde de sportif faaliyetler ile farkındalık oluşturarak insanların düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, İl Spor Merkezlerine kayıt yaparak spora başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabakalar düzenlenmesi, başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması amacıyla Amatör Spor Haftası boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
 
Müsabakalarda başarılı olan sporculara ödülleri ve amatör spor kulüplere malzeme dağıtımı Vali Harun Sarıfakıoğulları, İlimiz Milletvekili Av. Sabri Öztürk, Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut tarafından verildi.
 
Giresun ilimizde şuan itibariyle 94 spor kulübü, 5400faal olmak üzere 49.000 lisanslı sporcu, 31 branşta 4.880 İl Spor Merkezine kayıtlı sporcu bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN