Vali Ünlü'den Muhtarlara Ziyaret

PAYLAŞ

Vali Enver Ünlü, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Giresun Merkez Hacıhüseyin, Sultan Selim ve Kale Mahallesi Muhtarlarına ziyaret gerçekleştirdi.

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında ilk olarak muhtarları Valilik Toplantı Salonu’nda kabul eden Vali Ünlü, akabinde muhtarlar onuruna Giresun İl Özel İdaresi Kiraz Restoran’da düzenlenen öğle yemeğinde muhtarları ağırladı.

Vali Ünlü, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliklerine ziyaretlerle devam etti. İlk olarak Hacıhüseyin Mahallesi Muhtarı İpek Can’ı ziyaret etti.  Ziyaret kapsamında Muhtar Can’ın talep ve düşüncelerini dinleyen Vali Ünlü, mahallede bulunan esnaf ve vatandaşlarımızla da bir süre sohbet etti.

Ziyaretlerine Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Regaip Aydın ile devam eden Vali Ünlü, son olarak Kale Mahallesi Muhtarı Muammer Daban’ı ziyaret etti. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü bir kez daha kutlayan Vali Ünlü, muhtarlarımıza hediye takdim etti. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili olarak mutluluklarını dile getiren muhtarlara, Vali Ünlü de göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Vali Ünlü, ziyaretlerle ilgili yapmış olduğu paylaşımda “Hep birlikte şehrimizi daha güzel yarınlara taşıyoruz. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Hacıhüseyin, Sultan Selim ve Kale Mahallelerimizin değerli muhtarlarını ziyaret ettik. Bu vesileyle bir kez daha tüm muhtarlarımıza huzur, sıhhat ve hizmet yolunda muvaffakiyetler diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN