Vali Enver Ünlü'nün 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı

Vali Enver Ünlü, 10 Ocak 1971 tarihinde gerçekleşen Mülki İdare Amirleri sınıfının ilk mesleki toplantısı milat alınarak, Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı genel kurulunda kabul edilen 10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

PAYLAŞ

Vali Ünlü, yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“ ‘Halka hizmet, Hakk'a hizmettir.’ anlayışı ile büyük bir özveri göstererek kendilerini aziz milletimizin hizmetine vakfeden idarecilerimiz; hiçbir ayrım gözetmeksizin vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her vakitte yanında olmakta ve tüm sorunlara çözüm üretmektedirler.

Ülkemizin geleceğini planlayan projelerin başarıyla uygulanmasında şüphesiz en büyük pay idarecilerimize aittir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi ‘Tatbik eden, icra eden, karar verenden daima daha kuvvetlidir.’ ifadesini düstur edinen idarecilerimiz; kamu hizmetlerinin daha etkin, verimli, adil, şeffaf bir şekilde sunumunu sağlayarak yüce devletimizin varlığını, otoritesini, şefkatini temsil etmekte ve toplumumuzda sevgi ve saygı bağını güçlendirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle mensubu olmaktan daima onur duyduğum mülki idare camiamızın, 10 Ocak İdareciler Günü’nü içtenlikle tebrik ediyorum. Emekliye ayrılan idarecilerimize sağlık ve afiyetler diliyor, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve ebediyete irtihal etmiş olan tüm idarecilerimizi hayırla, rahmetle anıyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN