Vali Enver Ünlü, Ankara'da Bir Dizi Ziyarette Bulundu.

Vali  Enver Ünlü, Giresun Milletvekili  Kadir Aydın ve beraberindeki heyetle birlikte 13-14 Ekim 2022 tarihlerinde Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

PAYLAŞ

Vali  Enver Ünlü, Giresun Milletvekili  Kadir Aydın ve beraberindeki heyetle birlikte 13-14 Ekim 2022 tarihlerinde Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Ünlü ve beraberindeki heyet, ilk olarak 13 Ekim Perşembe günü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Murat Kurum’u ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Bakan Kurum’a Çavuşlu Katı Atık Bertaraf Tesisi hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Vali Ünlü, konu hakkında sağlamış olduğu desteklerden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Murat Kurum’a teşekkür etti.

Vali Enver Ünlü ve beraberindeki heyet, aynı gün içerisinde İller Bankası Genel Müdürü Sn. Yusuf Büyük'e de ziyaret gerçekleştirdi. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette ilimizde yürütülen altyapı ve içme suyu çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Ziyaret kapsamında Vali  Enver Ünlü ve Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 14 Ekim Cuma günü DSİ Genel Müdürü Sn. Prof. Dr. Lütfi Akca’yı ziyaret etti. Ziyarette ilimizde yapımı devam eden ve yapılması planlanan içme suyu göletleri, dere ıslahı, sulama ve altyapı çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Vali Ünlü, DSİ Genel Müdürü Sn. Akca’ya göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN