Türkmen Öğrencilerden Ziyaret

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Öğretim Görevlisi Abdullah Demir başkanlığında bir grup Türkmen  Öğrenci, Rektör  Prof. Dr. Cevdet Coşkun'u makamında ziyaret etti.
 
Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun,  ile görüşen öğrenciler, Giresun Üniversitesi ailesinin birer bireyi olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek,  Rektör  Prof. Dr. Cevdet Coşkun'a kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.
 
Giresun Üniversitesinin kendi klasmanında, en çok uluslararası öğrenci kabulü yapan üniversite olması yolunda önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun,, önümüzdeki yıllarda daha nitelikli sonuçlar alacaklarına inandığını ifade etti. Kendisine yapılan ziyaretten ve Uluslararası Öğrenci Ofisinin yaptığı verimli çalışmalardan dolayı Öğretim Görevlisi Abdullah Demir'e teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Türkmen öğrencilere de sıkı çalışmalarını ve yapacakları ilmi çalışmalarla ülke ve dünya barışına katkı sunmalarını tavsiye etti. Türkiye ile Türkmenistan'ın kardeş ülke olduğuna vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun,, her bir uluslararası öğrencinin mezun olduktan sonra kendi ülkelerine döndüklerinde Türkiye Cumhuriyeti'nin gönül elçileri olduklarını ve bunun çok değerli bir misyon olduğunu belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN