Şehit P.Söz.Er İsmail Ünal Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde şehit olan Giresun ili Espiye Nüfusuna kayıtlı P. Söz. Er İsmail Ünal, Espiye ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

PAYLAŞ

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 25 Kasım Cuma günü bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan 21 yaşındaki P.Söz.Er İsmail Ünal, anne ve babasının isteği üzerine Espiye ilçesi Çam Mahallesinde bulunan Çam Kabristanlığında dualar ve tekbirler arasında toprağa verildi.

Ailesinin yaşadığı Güce ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından Espiye ilçesi Çam Mahallesi Kabristanlığına defnedilen Şehit Ünal’ın tabutuna sarılan Şanlı Türk Bayrağımız; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Hasan Suver ve Vali Enver Ünlü tarafından şehidimizin babası Fehmi Ünal’a teslim edildi.

Defin işlemlerinin ardından Espiye Merkez Boncukçukur Mahallesinde bulunan Mescidi Aksa Camiinin alt katındaki taziye evinde Şehidimiz için Kur'an okutularak, dualar edildi. Bakan Yardımcısı Suver ve Vali Ünlü, Şehidimizin annesi ve kardeşlerine birkez daha başsağlığı dileklerinde bulunarak sabr-ı cemil diledi.

Espiye ilçesidüzenlenen defin törenine; Şehidimizin ailesi ve yakınları ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Vali Enver Ünlü, Milletvekilleri, belediye başkanları, askeri ve mülki erkan ile binlerce vatandaş katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN