Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğünü Ziyaret

 Vali Enver Ünlü, 25 Kasım Cuma günü, Giresun Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret ederek 'Konsept Nüfus Müdürlüğü' çalışmaları hakkında bilgi aldı.

PAYLAŞ

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan bir proje ile Türkiye genelinde günlük yaklaşık 200 bin vatandaşımızın hizmet aldığı nüfus müdürlüklerini yeni bir konsepte kavuşturuluyor.

Vali Ünlü, vatandaşlara kaliteli ve konforlu bir hizmetin sunulması için bu tarz çalışmaların genişletilerek devam etmesi gerektiğinin önemine dikkat çekerek, Valilik Hizmet Binası içerisinde ve çevresinde başlatılan çalışmaların Valilik içerisindeki diğer kurumlarda başlatılan bu tarz çalışmalarla bir bütünlük oluşturmasının, modern hizmet ortamlarında vatandaşlarımıza hizmet vermek için önemli bir çalışma olduğunu ifade etti.

Yapılan çalışmalar hakkında İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Müslüm Turgut’tan bilgi alan Vali Ünlü, gördüğü eksikliklerin giderilmesi için İl Müdürü Turgut ve yüklenici firma yetkililerine talimat vererek, çalışmaların hızlandırılmasını istedi.  

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Turgut, yapılan çalışmalarla ilgili Vali Ünlü’ye verdiği bilgide; Sahip oldukları iş yükü nedeniyle yenilenme ve iyileştirme çalışmalarının yapılması gereken nüfus müdürlükleri bulunduğunu, hizmet kalitesi ve vatandaş memnuniyetini arttırmak amacıyla nüfus müdürlüklerinde yenileme çalışmaları yapıldığını belirtti.

Yapılan çalışmalar kapsamında vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak üzere “Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti” oluşturulmaktadır.

Konsept Nüfus Müdürlüğü uygulaması ile; Konforlu, Kurumsal kimliğin ön planda tutulduğu yeni çalışma alanları tasarlanırken; vatandaşlarımızın doğru ve yönlendirici bilgiye ulaşabilecekleri bir danışma alanı, çalışma alanının içerisinde konumlandırılan bekleme alanları, bölmeler ile birbirinden ayrılmış, ergonomik ve estetik başvuru masaları kullanılmaktadır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN