Şehid Eşi ve Evladı Makamda Ağırlandı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Afrin Şehidimiz Tank Uzm. Çvş. Ufuk Aktağ'ın eşi Nuray Aktağ ve oğlu Muhammed Enes Aktağ'ı makamda ağırladı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Afrin Şehidimiz Tank Uzm. Çvş. Ufuk Aktağ’ın eşi Nuray Aktağ ve oğlu Muhammed Enes Aktağ’ı makamda ağırladı.
 
 
Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Suriye’nin Afrin bölgesinde görev icra ederken 3 Şubat 2018 Cumartesi günü şehit olan Tank. Uzm.Çvş. Ufuk Aktağ’ın eşi ve 2,5 yaşındaki oğlunu makamda ağırlayan Vali Sarıfakıoğulları, kendilerine başsağlığı dileklerini yineleyerek sabırlar diledi.
 
 
Ziyaret boyunca şehidimizin emaneti  2,5 yaşındaki Muhammed Enes Aktağ’ı kucağından indirmeyen Vali Sarıfakıoğulları, kendisiyle özel olarak ilgilendi.
 
 
Giresun ili Şebinkarahisar İlçesi nüfusuna kayıtlı 1989 doğumlu Şehit Tank Uzm.Çvş. Ufuk Aktağ, TSK’nın, hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla, Suriye’nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere, 20 Ocak 2018 saat 17.00’den itibaren başlatmış olduğu “Zeytin Dalı Harekâtı” nın 15 inci günüde Afrin'in kuzeydoğusu Şeyh Horoz bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda Tnk. Tğm. Muhammet Cihangir Çubuk, Tank. Uzm. Çvş. Fırat Karaca, Tank Uzm. Onb. Halil İbrahim Aygün,  Tank Söz. Er Nurullah Seçen adlı dört kahraman silah arkadaşı ile birlikte şehit düşmüştü.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN