Şebinkarahisar'da Faili Meçhul Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı

Şebinkarahisar ilçesi Evcili köyüne ait Çakırlı yaylasında 21.10.2022 tarihinde meydana gelen iki yayla evinden hırsızlık olayları ile ilgili Giresun İl J.K.lığı JASAT ve Şebinkarahisar İlçe J.K.lığı tarafından oluşturulan özel ekip Sivas ilindeki kolluk görevlileri ile birlikte ortak çalışma yapmıştır.

PAYLAŞ

Şebinkarahisar ilçesi Evcili köyüne ait Çakırlı yaylasında 21.10.2022 tarihinde meydana gelen iki yayla evinden hırsızlık olayları ile ilgili Giresun İl J.K.lığı JASAT ve Şebinkarahisar İlçe J.K.lığı tarafından oluşturulan özel ekip Sivas ilindeki kolluk görevlileri ile birlikte ortak çalışma yapmıştır. Yapılan istihbari çalışmalar ve incelemeleri sonucunda hırsızlık olayını E.G. ve S.B. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edilmiş ayrıca şahısların söz konusu hırsızlık malzemelerini 20.000 TL karşılığında satacakları bilgisine ulaşılmıştır. Bu bilgiler ışığında söz konusu şahıslar, hırsızlık malzemelerini Sivas ilinde satmaya çalışırken suç üstü yakalanmıştır
Çalınan malzemelerden mağdurlar H.A ve Ş.B'ye ait güneş panelleri kendilerine teslim edilirken, olayın şüphelileri E.G. ve S.B. ise tutuklanmıştır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN