PTT'nin 182'inci Kuruluş Yıl Dönümü

Vali Enver Ünlü, PTT'nin 182. yıl kuruluş yıl dönümü dolayısıyla PTT Başmüdürü Şenel Yücel ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

PAYLAŞ

Vali Enver Ünlü, PTT’nin 182. yıl kuruluş yıl dönümü dolayısıyla PTT Başmüdürü Şenel Yücel ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Valilik Makamında, 24 Ekim Pazartesi günü saat 14.30’da gerçekleştirilen kabulde; PTT Başmüdürü Şenel Yücel, İşletme Müdür Vekili Uğur Öztürk, İdari ve Mali Birimler Müdür Vekili Necat Ekinci, Giresun PTT Müdürü Tülay İkinci, Başmüdürlük Pazarlama ve Tanıtım Memuru Sezer Çakıcı ve Dağıtıcı Pınar Karaca hazır bulundu.

Vali Ünlü, PTT Başmüdürü Yücel ve beraberindeki heyete, çalışmalarında başarılar dileyerek Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT’nin 182’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Başmüdür Yücel de kendilerini bu anlamlı günde kabul ettiği için Vali Ünlü’ye teşekkür ederek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı hizmet veren, ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) Ailesi olarak; posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde hizmet verdiklerini, 182 yıldır yenilikçi bakış açısıyla teknolojik yatırımların yanı sıra kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliklerini her geçen gün artırmayı sürdürdüklerini ifade etti. Ayrıca PTT'nin kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen etkinlikler ve İlimiz genelinde yürütülen hizmetlere ilişkin de bilgi verdi.

Ziyarette PTT Başmüdürü Şenel Yücel, Vali Enver Ünlü’ye 182’inci kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında kurum tarafından 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yılı anısına hazırlanan “Anma Pulu Serisi Kataloğu” hediye etti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN