Bursa'da Bir Dizi Ziyaret

Vali Enver Ünlü, Giresun TSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Giresun TSO Meclis Başkanı Şükrü Ataün ile birlikte 21-23 Ekim 2022 tarihleri arasında Bursa'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

PAYLAŞ

Vali Enver Ünlü, Giresun TSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Giresun TSO Meclis Başkanı Şükrü Ataün ile birlikte 21-23 Ekim 2022 tarihleri arasında Bursa’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Ünlü ve beraberindeki heyet, ilk olarak 21 Ekim Cuma günü Bursa İnegöl Kaymakamı Eren Arslan ve Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti.

Vali Ünlü, ziyaretlerle ilgili yapmış olduğu paylaşımda “Giresun TSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Meclis Başkanı Şükrü Ataün ile birlikte bir dizi programlara katılmak üzere geldiğimiz Ulu Şehir Bursa’da İnegöl Kaymakamı Eren Arslan ve Belediye Başkanı Alper Taban'ı ziyaret ettik. Nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Vali Enver Ünlü ve beraberindeki heyet, aynı gün içerisinde İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasına ve Gabba Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Fener’e de ziyaret gerçekleştirdi. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Giresunlu iş adamı Fuat Fener’le çeşitli konulara değinildi.

Vali Ünlü, ziyaret sonrası “İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasını ve Gabba Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı, değerli hemşehrimiz Fuat Fener’i ziyaret ederek çeşitli konularda verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” paylaşımına yer verdi.

Vali Enver Ünlü ve beraberindeki heyet, ziyaret kapsamında Bursa Valisi Yakup Canbolat’a da ziyaret gerçekleştirdi. Samimi bir havada gerçekleşen ziyaret sonrası Vali Ünlü, Bursa Valisi Canbolat’a göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Ziyaret kapsamında Vali  Enver Ünlü ve beraberindeki heyet, sırasıyla Bursa Yıldırım Kaymakamı Metin Esen’i, Bursa Osmangazi Kaymakamı Ali Partal’ı ve İpekiş Mensucat A.Ş.’yi ziyaret etti.

Vali Ünlü, ziyaretlerle ilgili olarak “Giresun TSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Meclis Başkanı Şükrü Ataün ile birlikte Yıldırım Kaymakamlığımızı, bir dönem görev yapmaktan onur duyduğum Osmangazi Kaymakamlığımızı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından temelleri atılan İpekiş Fabrikasını ziyaret ettik. İlgi ve nezaketlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Vali  Enver Ünlü, Giresun TSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Meclis Başkanı Şükrü Ataün ile birlikte bir dizi programa da katıldıktan sonra 23 Ekim Pazar günü Giresun’a dönüş yaptı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN