Piraziz'de Bir Dizi Ziyaret ve İnceleme

  Vali Enver Ünlü, Piraziz ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. Vali Ünlü,   Piraziz ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretin ilk bölümünde  Piraziz Kaymakamlığını ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Kezban Yerlikaya'dan brifing aldı.

PAYLAŞ

 

Vali Ünlü, Kaymakamlık ziyareti ile ilgili olarak sosyal medya hesabından “Piraziz'deyiz. Kaymakamlığımızı ziyaret ederek ilçemizin genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldık.” paylaşımında bulundu.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından saat 16.00’da Piraziz Gençlik Merkezi ve Spor Salonu’nda incelemelerde bulunan Vali Ünlü, “Güzel ilçemizde seçkin yatırımları inceliyoruz. Piraziz Gençlik Merkezi ve Spor Salonu geleceğin yıldızları için hizmet veriyor. Sporda, eğitimde, kültürde, sanatta ve teknolojide öncü olmak için her zaman gençlerimizle yan yanayız.” sözlerine yer verdi.

Piraziz Gençlik Merkezi ve Spor Salonu’nda yapmış olduğu incelemeler sırasında genç sporcularla yakından ilgilenen Vali Ünlü, onlarla bir süre sohbet etti.

Akabinde yapımı devam eden kamu binalarıyla ilgili çalışmaları yerinde incelemek üzere ilk olarak saat 16.30’da Giresun İl Özel İdaresi tarafından 2 Nisan 2021 tarihinde ihalesi yapılan Piraziz ilçesi Yeni Mahalle 244 ada 12 parselde 3 bin metrekare alanda, Bin 133 metrekare bina oturma alanı ve 3 bin 829 metrekare toplam inşaat alanına sahip Piraziz Hükümet Konağı inşaatına geçti.

Vali Ünlü, inceleme sonrası “3829 m² alan üzerine inşa edilen Piraziz Hükümet Konağımızda devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Nitelikli ve erişilebilir kamu hizmetlerinin değerli hemşehrilerimizle buluşacağı bu önemli projede %85 oranında fiziki gerçekleşme tamamlandı.” cümlelerini kullandı.

Vali Ünlü, yapımı devam eden bir diğer kamu binası olan Piraziz Hastane inşaatında da saat 17.00’de incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ünlü, çalışmaların aksatılmadan devam ettirilmesi ve eksikliklerin bir an önce tamamlanması talimatını verdi.

İncelemeler sırasında, Piraziz Kaymakamı Kezban Yerlikaya da hazır bulundu.

Vali Ünlü, inceleme sonrası yapmış olduğu paylaşımda “4000 m² arsa üzerine inşa edilen, 10 yatak kapasiteli entegre İlçe Devlet Hastanemizin yapı çalışmalarını yerinde inceledik.

Acil servis, Gözlem/Poliklinik odaları, Tek kişilik hasta odaları, Laboratuvar, Röntgen, Diş ünitesi, 112 istasyonu, 5 aile hekimliği birimi, Diğer alanlar; Başta olmak üzere değerli hemşehrilerimizin hizmetine önemli bir yatırım daha sunulacak!” ifadelerini kullandı.

Vali Ünlü, Piraziz ilçesindeki ziyaretlerini, eşi Sema Ünlü Hanımefendi ile birlikte saat 18.00’de Türkiye Gençlik Vakfı ve Piraziz Gençlik Merkezi tarafından 15 Temmuz Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen Piraziz Yaz Okulu Kapanış Şenliği etkinliğine katılarak sonlandırdı.

Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Ünlü, gerçekleştirilen birçok etkinliği de deneyimleyerek öğrencilerle özçekim yaptı. Vali Ünlü, şenlik sonrası “Türkiye Gençlik Vakfı ve Piraziz Gençlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen Yaz Okulu Kapanış Şenliğine katıldık. Çocuklarımız milli ve manevi değerlerimizin ışığında çeşitli faaliyetlerde bulunarak hem eğlendiler hem de öğrendiler. Emeği geçenleri tebrik ediyoruz.” cümlelerine yer verdi.

Ziyaret ve incelemeler, çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN