Park Çalışmalarıyla Birlikte Şehirdeki Park Sayısı 75'e Ulaştı

Giresun Belediyesi, şehrin çocuklarının keyifli vakit geçirdiği, büyüklerinin ise dinlenebildiği parkların sayısını arttırmak için yoğun çalışmasına devam ediyor.

PAYLAŞ

Yeşil ile mavinin buluştuğu şehrimize bir yandan yeni modern oyun parkları kazandırılırken, bir yandan da mevcut oyun ve dinlenme parkları için yenileme ve modernleştirme çalışmaları yapılıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yoğun park çalışmalarıyla birlikte şehirdeki park sayısı 75’e ulaşırken, yapımı devam eden parkların ise kısa zamanda tamamlanarak hizmete sunulacağı ifade edildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, göreve geldikten sonra şehirde 32 bin metrekarelik yeşil alan oluşturduklarının altını çizerek, şehrin güzel bir görünüme kavuşması için estetik dokunuşlar yaptıklarını söyledi.

Başkan Şenlikoğlu şöyle devam etti:

“Söz verdiğimiz gibi şehrimizde yeşil alanların sayısını artırmak için çalışmalarımız sürüyor. Her mahallemizde güvenilir ve kaliteli çocuk oyun alanları yapmayı hedefliyoruz. Şehrimizdeki parklarımızı sadece çocuklarımız için değil büyük küçük herkesin faydalanabileceği şekilde düzenliyoruz. Yapılan tüm çalışmalar, belediye personeli tarafından belediye araç ve gereçleri kullanılarak yapılmaktadır. Bir şehirde parklar ve yeşil alanların çokluğu ve kalitesi o şehrin sosyal alanları bakımından hem de vatandaşlarının mutluluğu açısından önemlidir. Yapımı tamamlanan ve devam eden parklarımızın şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, huzur dolu vakitler geçirmelerini temenni ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN