Milli Savunma Bakanı Canikli Giresun'a Geldi

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun'a gelen Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'yi havalimanında karşıladı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

  Vali  Harun Sarıfakıoğulları, Giresun’a gelen Milli Savunma Bakanı  Nurettin Canikli’yi havalimanında karşıladı.
 
Milli Savunma Bakanı Sayın Nurettin Canikli, AK Parti Giresun Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresine katılmak üzere 21 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’de beraberinde Giresun Milletvekili Av.Sabri Öztürk ile birlikte Giresun’a geldi.
 
Bakan Canikli’yi Ordu-Giresun Havalimanına gelişinde; Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk, Ordu Valisi Seddar Yavuz, İl Genel Meclisi Başkanı A.Mürşit Gürel, Ak Parti İl Başkanı Av.Aytekin Şenlikoğlu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, daire amirleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda partili karşıladı.
 
Ordu-Giresun Havalimanındaki karşılama töreninin ardından, karayolu ile Giresun Merkez Aksu Mahalesinde bulunan Çakıroğlu Düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye katılan Bakan Canikli, kongrenin ardından Ak Parti Giresun İl Başkanlığını ziyaret etti.
 
Bakan Canikli, Giresun’da ki programını aynı gün akşam saat 18.00 de tamamlayarak, hava yolu ile tekrar Ankara’ya döndü.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN