Makine Bakımcısı Ve Kaynakçı Sınavı Yapıldı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları devam ediyor.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları devam ediyor. Bu doğrultuda Giresun’da faaliyet gösteren Eti Bakır Lahanos Şubesi işletmesinde de makine bakımcısı ve kaynakçı sınavı gerçekleştirildi. Hafta sonu yapılan sınavda firmaya bağlı çalışanlar Mesleki Yeterlilik Belgesi alabilmek adına ter döktü.

İnşaat grubu ağırlıklı mesleklerin yanında kaynakçılık, metal saç işleme ve makine bakımcısı alanlarında belge alması gerekenlerin Odamıza yaptığı müracaatlar çerçevesinde sınavlara başlanıldığına değinen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın; “Bu doğrultuda Espiye ilçemizde faaliyet gösteren Eti Bakır Lahanos İşletmesinde de sınav gerçekleştirdik.Sınavlar makine bakımcısı ve kaynakçılık mesleklerinde yapıldı.Yıl sonuna kadar talepler doğrultusunda inşaat grubu ağırlıklı,metal ürünleri ve makine bakımı alanlarında da sınavlarımız devam edecektir.Tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların bu belgeyi almalarına özen göstermelerini istiyoruz.”dedi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda bu hafta içi ise ahşap kalıpçılık alanında sınav gerçekleştirilecek. Daha sonraki hafta ise betonarme demircisi sınavı yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN