Keşap Şehir Şebeke Projesi Tamamlandı

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü tarafından fizibilitesi yapılarak yatırım programına dâhil edilen 'Keşap Şehir Şebeke Projesi' bu ay tamamlandı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü tarafından fizibilitesi yapılarak yatırım programına dâhil edilen “Keşap Şehir Şebeke Projesi” bu ay tamamlandı.

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğünden proje ile ilgili şu açıklama yapıldı:

Bu çalışmalarla; Fındıklı Mahallesi, Atatürk Bulvarı ve civar sokaklardaki ekonomik ömrünü tamamlayan alçak ve yüksek gerilimli havai hatlı elektrik şebekeleri yeraltına alınmıştır. Yenileme çalışmaları sırasında eski demir direkler sökülerek, yenilenen iletkenlerin kapasiteleri arttırılmıştır. Yaklaşık 1km havai hatlı şebekenin yeraltına alınması çalışmalarının haricinde bölgeye 1 adet ilave beton trafo köşkü tesis edilmiştir.

Yapılan bu çalışmalar sonucu Keşap ilçesine sağlanan enerjinin kalitesi arttırılmış, çevre görünümüne, katkı sağlanmış, hızla artan yeni yapıların enerji ihtiyaçları karşılanarak ilerleyen dönemlerde oluşabilecek enerji kesintilerinin de önüne geçilmiştir.

İlçe sakinleri ve özellikle muhtarlarımız tarafından memnuniyetle karşılanan çalışmalarda katkılarından dolayı Belediye Başkanı ve mahalle muhtarlarımız başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür eder, müşterilerimize hayırlı olmasını dileriz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN