İl Başkanı Tatlı ve Milletvekili Öztürk'ten Ziyaret Turu

AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı ve Milletvekili Cemal Öztürk, Ticaret Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ali Kara'yı ziyaret etiler. 

PAYLAŞ

AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı ve Milletvekili Cemal Öztürk, Ticaret Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ali Kara’yı ziyaret etiler. 

AK Parti İl Başkanı Tatlı, çok verimli ziyaret programı gerçekleştirdiklerini, kurumlarımızın taleplerini dinleyerek ilimizde yaşanabilecek sıkıntıların olmaması adına gerekli notlarımızı aldık diye konuştu.
İl Başkanı Tatlı, hem ticarette hem sosyal hayatımızı etkileyen bir pandemi süreci yaşadıklarını bununla birlikte bazı sıkıntıların yaşandığını ama Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu süreçten en az zararla çıkan ülkelerden biri olduklarını söyledi.
Pandemin azalması, yapılan ekonomik planlamalar ve yatırımların artmasıyla Ülkemizin ve ilimizin hem ekonomik hem de sosyolojik açıdan daha rahatlatayacağını vurgulayan Tatlı, mutlu yarınların bizleri bekliyor diyerek sözlerini tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN