Saydere: Yetkili Sendika Hastaneye İdareci Atama Peşinde

Sağlık Çalışanlarının yığınla sorunları varken bu sorunları çözeceği yerde üzerine yeni sorunlar ekleyen sendikalara üye olarak kaldığımız için diyorum ki sorun sendikada değil sorun o sendikalara üye olarak kalanlardır.

PAYLAŞ

Sağlık Çalışanlarının yığınla sorunları varken bu sorunları çözeceği yerde üzerine yeni sorunlar ekleyen sendikalara üye olarak kaldığımız için diyorum ki sorun sendikada değil sorun o sendikalara üye olarak kalanlardır. Yetkili ama etkisiz Sendikalar Gel gör ki bu kadar sorunlarla uğraşacağı yerde Hastanelere idareci atama peşinde koşan ve bunlarıda tarihi kazanım elde ettik diyen  sendikalara hala üye olduğumuz gerçeği de orta da iken sorunun ana kaynağı üyelerdedir. Aman yerim değişmesin aman nöbetli yere vermesinler aman bana mobing yaparlar aman tutanak tutarların sonunda liyakatimizi itibarımızı emeğimizin karşılığını hergeçen gün  kaybediyoruz.

DAHA DÜN SENDİKAL FAALİYETLER İÇERİSİNE GİREN 4/D Lİ İŞÇİLER SAĞLIK GÖREVLİLERİNDEN DAHA FAZLA KAZANIM ELDE ETTİLER. 

Asla haketmedikleri anlamında söylemeyerek hastanede çalışan ve bir süre önce taşörende çalışan arkadaşlarımız bizim maaşlarımızın yarısını alırken bu gün yer yer çalışan arkadaşlarımızın maaşlarına eşitlenmiş bazı durumlarda da kadrolu çalışmış kalifiye arkadaşların maaşlarından fazlaca almaktadırlar. Yıllarca çalışıp ikramiye tediye fazla mesai gece çalışması hafta sonu ve tatillerde çalışanlara iki kat mesai ücreti ödenmesi gibi pek çok konularda daha dün girdikleri sendikalaşma hareketinde bizlerin yıllardır örgütlü olduğunuz halde önümüze geçmişlerdir.

CENGİZ SAYDERE BASK GENEL DENETLEME KURULU ÜYESİ OLARAK SEÇİLDİ

 İşte bu Minvalde Sahada Sendikal hareket eksikliğinden yola çıkarak kısa bir süre önce kurduğumuz Birlik Sağlık Sendikadisını vizyonumuza uygun Bağımsız Kamu Görevlileri  Konfederasyonuna dahil ettik. 14.15 Mayısta da Ankarada Görkemli Bir şekilde yapılan 7. olağan Kongresinde BASK Genel Denetleme üyesi olarak Bayrağı Teslim alan Cengiz Saydere asla Haktan Hukuktan ayrılmayacağız. Doğruya doğru Eğriye eğri demek için geliyoruz. Dağınık sağlık çalışanlarını Biraraya getirmek için geliyoruz. Alanında tecrübeli tüm sendikal ekibimizle yetkiye talibiz. Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN