Hastanede Tedavi Gören Depremzedeleri Ziyaret

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 'Asrın felaketi' olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden yaralı kurtularak Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

PAYLAŞ

Başkan Şenlikoğlu, tedavi gören yaralılar ve yakınlarıyla tek tek sohbet ederek, bir istekleri olup olmadığını sorarken, depremzedelerin sağlık durumlarıyla ilgili olarak da yetkililerden bilgi aldı.

Tedavi gören yaralılara acil şifalar dileyen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Giresun’umuza tedaviye gelen depremzedelerimizin tedavileri en iyi şekilde devam ediyor. Biz de kendilerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. ‘Bir istek ve ihtiyacınız var mı’ şeklindeki yaklaşımımızda ‘Bizimle çok ilgileniliyor, hiçbir sıkıntımız yok’ diye ifadede bulunmaları bizleri ayrıca memnun ediyor. Devletimizin şefkat ve merhamet eliyle kurum ve kuruluşlarıyla dayanışma içerisinde ve her zaman vatandaşımızın yanında. Hep birlikte, bir ve beraber olarak bu acıların üstesinden geleceğimize inanıyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN