Giresunspor'dan Transfer İle İlgili Açıklama

Giresunspor Kulübü, transfer tahtası ile ilgili açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada,'Transfer tahtamızın açılması amacıyla yürütmüş olduğumuz çalışmalar neticesinde kulübümüz için kritik bir sürece girmiş bulunmaktayız.

PAYLAŞ


Başkanımız Nahid R. Yamak ve yönetim kurulumuzun çabaları, camiamızın destekleri ile transfer tahtamızın açılabilmesi amacıyla çok ciddi bir mesafe kat etmiş olduğumuzun bilinmesini isteriz. Transferimize engel teşkil eden yabancı oyunculardan Esat Mala ve Marko Milinković hariç tüm oyuncu ve kulüplere ait dosyalara ilişkin ödeme mutabakatı sağlamış bulunmaktayız. Öte yandan transfer tahtamızın açılması durumunda takımımıza yapacağımız takviyeler ile ilgili olarak da transfer görüşmelerinin büyük bir titizlikle yapılmakta olduğunun bilinmesini isteriz.
Tüm bunlar çerçevesinde transfer tahtamızın açılmasına ilişkin geçtiğimiz ay düzenlemiş olduğumuz “Giresunspor İçin Yüreği Koy” destek kampanyamıza katılarak bağış yapan destekçilerimize teşekkür ediyor, henüz taahhütlerini yerine getirmemiş olan destekçilerimizin de ivedi şekilde taahhütlerini yerine getirmelerini talep ediyoruz.
Kulübümüzün geleceği için hayati öneme sahip bu sürecin başarıyla sonlandırılması için tüm camiamıza ve Giresunspor’u seven herkesin el birliğiyle mücadele etmesi gerektiğini belirtiyor, birlikte başaracağımıza yürekten inanıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN