Giresun'da Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Giresun Belediyesi, şehir içi ulaşımın güvenliği ve konforunu artırmak amacıyla yol bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

PAYLAŞ

Şehir genelinde devam eden asfaltlama çalışmaları ile vatandaşlara daha güvenli ve konforlu ulaşım imkânları sunuluyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Erikliman Mahallesi ile Yalı Mahallesi arasında yeni bir imar yolu oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol, trafiğe açılarak kullanıma hazır hale getirildi.

Başkan Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Şehrimiz hızla büyüyor ve yeni imar yollarına olan ihtiyaç her geçen gün artıyor. Bu nedenle, zemin hazır olduğunda hemen asfaltlama çalışmalarına başlayarak, yeni yolları ulaşıma açıyoruz. Ayrıca Giresun’umuzun çeşitli bölgelerinde bozulan ve tahrip olan yolları da yeniden asfaltlıyoruz. İhtiyaç duyulan bölgelerde asfaltlama projelerini geciktirmeden tamamlamak için gayret gösteriyoruz. Belediye ekiplerimizin şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamak için gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.”

Giresun Belediyesi, yol bakım ve iyileştirme projeleriyle şehirdeki ulaşım sorunlarını azaltmaya ve vatandaşların güvenliği ve konforunu artırmaya devam edeceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN