Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Genel Kurul Yaptı

Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü genel kurul yaptı. 7405 sayılı spor kulüpleri yasasına uyum sağlamak için zorunlu olarak uygulanması gereken tüzük tadilatı için yapılan genel kurul sonucunda gerekli değişiklikler gerçekleştirildi.

PAYLAŞ

 

Futbol, basketbol ve taekwondo başta olmak üzere birçok branşta Giresun amatör sporuna ve Giresun gençliğine hizmet veren Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü kısa zamanda yapılanmasını tamamlayarak aktif bir kulüp haline geldi.

Bünyesinde yaklaşık 200 sporcusu bulunan kulübün başkanı Alaattin Hafızoğlu: “Amatör sporu seviyoruz ve destekliyoruz. Sporu çok seven bir şehrimiz var. Bizde gençlerimizin spor yapmalarına imkan sağlıyoruz. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Kulübümüzün kuruluşunu yaptıktan sonra kısa zamanda branşlarımızı, sporcularımızı ve antrenörlerimizi belirleyerek faaliyetlere başladık. Bu konuda da epeyce yol aldık. Kulübümüze olan ilgi sürekli artıyor. Gençler ve minikler spor yapmak için bizlere başvuruyorlar. Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübünü daha da ileriye taşıyacağız.” dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN