Evi Yanan Necati Çil ve Ailesini Ziyaret

Vali Enver Ünlü, Keşap ilçesi Çamlıca Köyü'nde çıkan yangında evi yanan Necati Çil ve ailesini ziyaret etti.

PAYLAŞ

Vali Enver Ünlü, Keşap ilçesi Çamlıca Köyü’nde çıkan yangında evi yanan Necati Çil ve ailesini ziyaret etti.

Vali Ünlü, 19 Nisan Salı günü Çamlıca Köyü’nü ziyaret ederek, 18 Nisan Pazartesi günü saat 16.00 sıralarında Hüseyin Çil’in evinde başlayan ve nedeni bilinmeyen yangın sonucunda; 4’ü tamamen, biri kısmen yanan 5 konut ile 2 samanlık ve 1 ambarın da tamamen yandığı Duman Mahallesinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Vali Ünlü, ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda; ''Dün yangın çıkan Çamlıca Köyümüzü ve evleri yanan Çil ailemizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Biz hep birlikte büyük bir aileyiz, ne gerekiyorsa yapacağız, en büyük temennimiz sağlıklarının yerinde olması. Rabbim tekrarını yaşatmasın'' dedi.

Hüseyin Çil’in evinde başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle Necati Çil, Eşref Şenel ve İbrahim Çil’in evlerine sıçramış, Hüseyin Çil’in evi, Necati Çil ve Eşref Şenel'in evi ve serentileri ile İbrahim Çil'in evinin alt katında bulunan odunluk yanarak kullanılamaz hale gelmiştir.

Yangın sırasında Mustafa Çil yüzünden hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış hastaneye sevk edilmiştir.

Yangın, Keşap ve Giresun itfaiye ekipleri müdahalesi ile söndürülürken, yangının çıkış nedeniyle ilgili adli tahkikata başlanılmıştır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN