Ekiz 'Birlikteliğin Getirdiği Başarıya Hep Birlikte Şahit Olacağız'

Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, 'Giresunspor'umuzun geleceği için belirlediğimiz program dahilinde ilerleyişimizi sürdürüyoruz.' dedi.

PAYLAŞ

Giresunspor'un internet sitesinden yapılan açıklamada:" Kulübümüzün güçlü, sağlam temellere dayalı bir yapıya kavuşması ve Türk futboluna yeni genç yeteneklerin kazandırılması için hareket ediyoruz.
Tüm bu adımları atarken hem sportif hem de mali anlamda kulübümüzü geleceğe taşımak adına da belli çalışmalar yapıyoruz. Giresunspor'umuzun yeni sezonda şehrimize yakışır mücadele vermesi için büyük çaba gösteriyoruz. 
Teknik Direktörümüz Mustafa Kaplan ile iki etaptan oluşan kamp dönemi geçirdik. Takımımız Perşembe günü (yarın) tesislerimizde toplanarak yeni sezon hazırlıklarını burada sürdürecek. Ligin ilk haftasında evimizde oynayacağımız Bodrumspor karşılaşması ile sezona start vereceğiz.  Hocamızla sürekli istişare halindeyiz. 
Giresunspor olarak devre arasına kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplayıp, şehir olarak savaş vermemiz gerekiyor. Bu savaşa herkesin ortak olmasını diliyoruz. İnanıyorum ki taraftarlarımız da bizleri bu yolda yanlız bırakmayarak destek olacaklar. Giresunspor'umuzun birlik beraberlik içinde topyekûn bir mücadele vereceği bu sezonda inancın ve birlikteliğin getirdiği başarıya hep birlikte şahit olacağız." ifadelerine yer verildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN