Ekipler Deprem Bölgesine Hareket Etti

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.4 büyüklüğünde yaşanan ve birçok ili olumsuz etkileyen depremin ardından Giresun Belediyesi harekete geçti. Bu kapsamda Belediye İtfaiye Müdürlüğü bünyesinden 2 adet tam donanımlı araç ve 10 uzman personelden oluşan destek ekibi deprem bölgesine hareket etti.

PAYLAŞ

 

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla birlikte depremin ardından bölgeye yönlendirilen ekipler arama kurtarma çalışmalarına katılacak.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu birçok ilde depremden etkilenen bütün vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek: “Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 7.4 büyüklüğündeki deprem yüreğimizi yaktı. Bizim de 2 adet tam donanımlı araç ve 10 uzman personelden oluşan ilk ekibimiz Giresun’dan AFAD koordinasyonuna dahil olmak üzere Adıyaman’a doğru yola çıktı. Ekiplerimiz Adıyaman’da belirlenecek koordinasyon sonrası deprem bölgelerine görevlendirilecek. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Devletimiz tüm imkânlarıyla seferber olmuş durumda. Yaşanan bu felaketin yaralarını hep birlikte saracağız. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza her türlü desteğe hazırız.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN