Çoruh Elektrik Girişimcilik ve Kariyer Günlerinde

Çoruh EDAŞ ve EPSAŞ, Giresun Üniversitesi ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği 7.Girişimcilik ve Kariyer Günleri kapsamındaki 'GİRİŞİMCİLİK VE KARİYER GÜNLERİ etkinliğine katıldı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Çoruh EDAŞ ve EPSAŞ, Giresun Üniversitesi ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği 7.Girişimcilik ve Kariyer Günleri kapsamındaki "GİRİŞİMCİLİK VE KARİYER GÜNLERİ etkinliğine katıldı.

Giresun ve İstanbul başta olmak üzere farklı illerden birçok önemli firma ve işadamının katıldığı etkinlikte, davetli firmalar tarafından stantlar açıldı ve bu stantlar arasında Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. ile Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş. İl Müdürlükleri de yerini aldı. Yoğun ilgi gösterilen etkinlikte, stantlarımızı ziyaret eden üniversite öğrencilerine kariyer planlaması başta olmak üzere, elektrik dağıtım faaliyetleri, sahada kullanılan çeşitli teknik ve iş güvenliği malzemeleri ile elektrik perakende satışı, serbest tüketiciler ve ziyaretçilerin merak ettiği benzer konular hakkında detaylı bilgiler verildi.

Giresun İŞKUR ve Giresun Üniversitesi işbirliğindeki bu tür örnek etkinliklere, Şirketlerimiz olarak katılımın sağlanması her kesim açısından yeni ufukları aralayacak ve istihdama katkıda bulunacaktır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN