Çoruh Edaş Ekipleri Kış Mevsiminde de Engel Tanımıyor

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü ekipleri kent merkezi ve kırsal alanlardaki elektrik arızalarını gidermek için 7/24 görev başında!

Giresun İli genelinde etkili olan ve hızı saatte 90-120 kilometreye kadar ulaşarak zamanla fırtınaya dönüşen şiddetli rüzgâr yüksek kesimlerde tipiye dönüşmüş birçok noktada yolların kapanmasına neden olmuştur. Ayrıca fırtına nedeniyle uçan bina çatıları, kopan levhalar ve devrilen ağaçlar Giresun İlinin birçok bölgesinde direk yıkılmaları ve iletken kopmalarına bağlı olarak elektrik dağıtım hatlarına hasar vermiştir…

Giresun İlinde yaşanan hasarlara daha hızlı müdahale edilebilmesi için Çoruh EDAŞ Trabzon ve Rize İllerinin ekipleri, Giresun İline büyük destek vererek biz biriz vurgusunun altını çizdi…

 

Çoruh EDAŞ ekipleri, kent merkezi ve kırsal alanlarda şiddetli rüzgar ve kar yağışı nedeniyle devrilen elektrik direklerinin yerine yenisi dikmek,  kopan iletken hatları ile yanan trafolardaki arızaları gidermek için çaba sarf ediyor. 186 Arıza İhbar ve Çözüm Merkezine gelen talepleri karşılamak için zor hava şartlarına boyun eğmeden araçlarla ulaşımın sağlanamadığı bölgelere arızaları gidermek için saatlerce yürüyen ekipler, bölge halkının da takdirini topluyor.

 

Giresun İli’nin çeşitli noktalarında 186 Arıza İhbar ve Çözüm Merkezi’ne yapılan ihbarlar anlık olarak değerlendirilmekte olup Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğünde oluşturulan Kriz Masası aracılığıyla Valilik, Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri, Kaymakamlıklar ve Belediyelerle koordinasyon sağlanarak enerjisi ve ulaşımı olmayan köylerle ilgili gerekli girişimlerde bulunulmaktadır.

 

Gece eksi dereceleri bulan dondurucu soğuklara rağmen 156 Personel ve 56 araçla takviyeli bir şekilde tüm imkânlar seferber edilerek kar nedeniyle yolu olmayan noktalara dahi teknik ekiplerce özverili bir şekilde yaya olarak ulaşılmakta 24 saat aralıksız bir şekilde oluşan bu hasarlara bağlı arızalara müdahale edilmektedir.

 

Tüketiciler arıza bildirimlerine anlık dönüş alabilmek adına 186 Arıza İhbar ve Çözüm Merkezi, www.coruhedas.com.tr adresinden başvuru yapabilirler.

 

 

Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yöneticiliği

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN