Çalışmalara Yerinde İnceleme

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehrin birçok farklı mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Gerek altyapı gerekse üstyapı çalışmalarına büyük önem veren Giresun Belediyesi acil ihtiyaç bekleyen noktaların tespitini yaparak sorunların çözülmesi için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Aksu, Aydınlar, Gemilerçekeği ve Çıtlakkale Mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, ilgili birim müdürlerinden çalışmaların akıbeti hakkında bilgiler aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Şenlikoğlu şunları söyledi; “Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz tarafından Aksu Mahallesi Çerkez Sokak’ta başlatılan yağmursuyu hat çalışması ile bölgenin sorunu giderilecek. Ayrıca Gemilerçekeği Mahallesi Huzur Sokak’ta yeni yağmursuyu ve kanalizasyon hattı yapımına başlanıldı. Kısa sürede tamamlanacak olan çalışmaların ardından bölge altyapı bakımdan rahatlamış ve sorunlar ortadan kaldırılmış olacak. Çıtlakkale Mahallesi Çıtlak Sokak ve 138 Nolu Sokak’ta da yeni içme suyu hat çalışmasına başlanıldı. Bölgenin mevcut içme suyunu güçlendirecek bu hat ile de meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçilmiş olunacak. Bunun yanı sıra yine bölgenin içme suyu ihtiyacını karşılayacak yeni bir su deposunun yapımı da tamamlandı. Kısa sürede depo aktif olarak kullanılmaya başlanacak.”

Vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak için var gücümüz ile çalışıyoruz diyen Başkan Şenlikoğlu ayrıca konuşmasında şunları da ifade etti; “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Aydınlar Mahallesi’nde ki yol betonlama çalışmalarımızda da sona geldik. 76 ve 77 Nolu Sokaklarda yapılan altyapı çalışması sonrası bozulan yolları yeniliyoruz. Betonlama çalışmalarımız da bu kapsamda devam ediyor. Aksu Mahallemizde bulunan eski çöp döküm alanı ile ilgili de hayata geçireceğimiz projenin uygulanacağı alanda incelemeler yaptık. Belediyemiz olarak vatandaşlarımıza hizmet etmek için var gücümüz ile çalışıyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN