Başkan Emür Ankara'da Ziyaretlerde Bulundu.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu.

PAYLAŞ

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.

Başkan Emür, AK Parti Keşap İlçe Başkanı Samet Küçük ve Başkan Yardımcısı Bahadır Günay ve heyet; BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Abdülvahit Fidan, TEDAŞ  Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı ve Genel Müdür Yardımcısı Zafer Turut, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri  Dr. Hayri Baraçlı ve Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Musa Şahin’i ziyaret etti.

Ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada Başkan Emür ‘’AK Parti Keşap İlçe Başkanımız Samet Küçük ve Başkan Yardımcımız Bahadır Günay ile BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Sayın Abdülvahit Fidan'ı makamında ziyaret ettik. İlçemizdeki doğalgaz çalışmaları ile ilgili istişarede bulunduk.

KEŞAP’IMIZ İÇİN ANKARA TEMASLARIMIZ SÜRÜYOR

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürümüz Sayın Ömer Sami Yapıcı ve Genel Müdür Yardımcısı Zafer Turut’u makamında ziyaret ettik. İlçemizde yeni yapılan elektrik alt yapısıyla ilgili görüşerek teşekkürlerimizi ilettik. Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Sayın Dr. Hayri Baraçlı'yı ziyaret ettik. Araç filomuzun genişletilmesi ve yeni araç kazandırma ile ilgili temaslarda bulunduk. İlgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Keşap’lı hemşehrimiz Dr. Musa Şahin’i ziyaret ettik. Misafirperverliği için teşekkür ederiz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN