Başkan Aksu'dan 19 Mayıs Mesajı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Aksu mesajında; “19 Mayıs Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a çıkıp, umutları yeniden yeşertip, bir güneş gibi doğmuştur. Kadını, erkeği, yaşlısı, genci ve hatta çocuğu vatanın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlık uğruna bu onur mücadelesine, kurtuluş savaşına katılmıştır. Büyük Önderin; “Ya İstiklal, Ya Ölüm” parolasını benimseyen Türk Halkı, kurtuluş mücadelesini kazanıp dünya tarihine zaferini yazdırmıştır.

Büyük bedellerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni koruma ve kollama görevini Ata’sından alan Türk Gençliği içine çekilmek istenen tehlikenin farkındadır. Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi; “Bağımsızlık Türk Gençliğinin karakteridir.” Türkiye Cumhuriyeti’ne içeriden ve dışarıdan yapılan saldırılar karşısında yılmayacağımızı, birlik ve beraberliğimizi bozdurmayacağımızı herkesin bilmesini isteriz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının açtığı aydınlık yolda, korkmadan, bıkmadan yürümeye devam edeceğiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanımızı kurtaran kahraman şehit ve gazilerimizi şükranla anıyor, halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN