Bağımlılıkla Mücadele

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, 19 Nisan Perşembe günü Valilik toplantı salonunda gerçekleşti.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Vali Yardımcısı Sayın Metin Maytalman başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, 19 Nisan Perşembe günü Valilik toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıda Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdür V. Özkan Eroğlu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Engin Aybar tarafından bağımlılıkla mücadele kapsamında yapılan faaliyetler sunuldu.

Kurumların İlimizde tespit ettikleri sorunlar, aksaklıklar ve alınması gereken tedbirler, ayrıca Teknoloji Bağımlılığı haftası etkinlikleri kapsamında yapılacak faaliyetler görüşüldü.

İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Muhammet Aksu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Elif Nur Köksal’ın da eşlik ettiği toplantıya, Giresun Üniversitesi, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve TEB 42. Bölge Giresun Eczacı Odası temsilcileri katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN