Asırlık Geleneği Sürdüren Din Görevlileri Ödüllendirildi

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2022 yılı Ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldıran din görevlilerine 'Teşekkür Belgesi' gönderdi.

PAYLAŞ

Hatimle teravih kıldıran din görevlilerine "Teşekkür Belgesi"

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonuysa cehennemden kurtuluş olan on bir ayın sultanı Ramazan ayında Soğuksu ve Abacıbükü Mahallesi Camii’nde hatimle teravih namazı kıldıran din görevlileri "Teşekkür Belgesi" ile ödüllendirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2022 yılı Ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldıran din görevlilerine "Teşekkür Belgesi" gönderdi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın imzasıyla gönderilen belgeler, il ve ilçe müftülüklerince din görevlilerine takdim edildi.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın gönderdiği teşekkür belgelerini din görevlilerine takdim eden İl Müftüsü Ramazan Topcan, “Hatimle teravih Ramazan ayını anlamlı ve unutulmaz kılan en önemli geleneklerden biridir. ‘On bir ayın sultanı Ramazan’da teravih namazının yanı sıra hatim sevabından yararlanmak isteyen vatandaşlarımız için belirlenen camilerde hatimle teravih namazı kıldırılıyor. Hatimle kıldırılan teravih namazına Giresunlu vatandaşlarımız büyük bir muhabbetle sahip çıkıyor. Din görevlilerimiz ise birçok eşsiz güzelliği bünyesinde barındıran Ramazan ayını hep birlikte huzur içerisinde ihya etmemize katkı sunuyor.
Kur’an-ı Kerim’i dinlememize, anlamını düşünmemize, manasını tefekkür etmemize vesile olan tüm hocalarımıza teşekkür ediyor, başarılarının ve gayretlerinin devamını diliyorum.” dedi.
İl Müftüsü Topcan, Giresun Merkez Soğuksu ve Abacıbükü Mahallesi Camii’nde 2022 yılı Ramazan ayında teravih namazını hatimle kıldıran Kale Camii Uzman İmam Hatibi Ali Mutlu, Seyyid Mevlana Sadrettin Efendi Camii Uzman İmam Hatibi Fatih Fatsa, Gemilerçekeği Mahallesi Camii İmam Hatibi Bünyamin Bilge, Teyyaredüzü Mahallesi Camii İmam Hatibi Yusuf Bayrakdar ve Eyüp Sultan Camii Müezzin Kayyımı Adem Eser’e, Başkan Erbaş imzalı teşekkür belgelerini takdim etti.
Başkan Erbaş imzalı belgelerde şu ifadeler yer aldı: “2022 yılı Ramazan ayında hatim ile teravih namazı kıldırmanız vesilesiyle tebrik eder, yetişmenizde emeği geçen başta anne-baba ve hocalarınız olmak üzere size ve ailenize Kur’an-ı Kerim rehberliğinde bereketli bir ömür dilerim.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN