Gençlik Merkezi ve Spor Salonunun Tamamlanması için Ödenek Talebi

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür Keşap için Ankara temaslarını sürdürüyor.  Başkan Emür 'e Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, AK Parti Keşap İlçe Başkanı Samet Küçük ve heyet eşlik etti.

PAYLAŞ

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür Keşap için Ankara temaslarını sürdürüyor.  Başkan Emür 'e Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, AK Parti Keşap İlçe Başkanı Samet Küçük ve heyet eşlik etti.  Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadi Şensoy, Giresun AK Parti Giresun Milletvekilleri  Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk’ü,Gençlik Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret etti.
Başkan Emür" Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sadi Şensoy ile Cumhuriyet İlköğretim Okulumuzun yeni yapılması ve 2023 yatırım programına alınması konusunda  görüşmelerimizi yaptık. Giresun AK Parti Giresun Milletvekillerimiz Sayın Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk’ü mecliste ziyaret ettik. İlçemizde yapılan ve yapılacak projelerimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Gençlik Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin’i makamında ziyaret ettik. İlçemizde yapılmakta olan Gençlik Merkezi ve Spor Salonunun  tamamlanması için ödenek talep ettik."dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN