Aksu'dan Amatöre Destek

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Belediye Başkanı Kerim Aksu Giresun Merkez de faaliyet gösteren spor kulüplerine forma dağıttı. Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) salonunda düzenlenen malzeme dağıtım töreninde konuşan Başkan Aksu, her zaman spora, sanata, sivil toplum örgütlerine destek olduklarını, gençlerin yanında her yaşta insanın spor yapmasını teşvik ettiklerini söyledi.

ASKF Başkanı Sinan Işık, Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun kulüplere yakıt desteğinin yanında, malzeme desteği de yaptığını belirterek, kulüpler adına kendisine teşekkür ettiklerini söyledi.

Başkan Kerim Aksu, kendisinin de amatör olarak spor yaptığını, kulüplerin ve sporcuların neler yaşadığını iyi bildiğine işaret ederek; “ Sizlerin yaptığı çok büyük özveri. Mahallenizin, köyünüzün adını duyuruyor, gençlere spor yapma imkânı sağlıyorsunuz. Ben biliyorum ki listede çok isim olur ancak bu iş birkaç kişinin sırtına kalır. Biz sadece sizlere yakıt desteği vermiyoruz, okullar, Giresunspor, bireysel sporlar vs. belediye olarak destek veriyoruz. Giresun için ne yapacaksak sivil toplum örgütleri ile beraber yapacağız. Bizler bu kentte yaşıyoruz. Sadece bugün değil, yarında beraber olacağız” dedi.

Konuşmaların ardından kulüplere belediye tarafından yaptırılan eşofman takımları dağıtıldı. ASKF Başkanı Sinan Işık, Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya desteklerinden dolayı plaket verdi. Belediye Başkanı Kerim Aksu ise, ASKF Onursal Başkanı Mehmet Güngör’e, Giresun sporuna verdiği hizmetler için bir plaket vererek teşekkür etti. Onursal Başkan Mehmet Güngör, görev yaptığı süre içerisinde en büyük desteği, ilgiyi Başkan Kerim Aksu’dan gördüğünü ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN