'Vatandaş Buluşmaları' Duyurusu

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları bu hafta vatandaşla buluşma toplantılarına İlimiz Merkez Çiçekli, Ortaköy, Çandır ve Yazlık köyü sakinleriyle devam edecek.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları bu hafta vatandaşla buluşma toplantılarına İlimiz Merkez Çiçekli, Ortaköy, Çandır ve Yazlık köyü sakinleriyle devam edecek.
 
Vali Sarıfakıoğulları başkanlığında her Çarşamba olduğu gibi bu Çarşamba da “Vatandaş Buluşmaları” adı altında toplantılar yapılmaya devam ediyor.
 
28 Mart Çarşamba günü saat 11:00’de Valilikte gerçekleştirilecek vatandaşla buluşma toplantısı, saat 14:00’de Giresun Merkez Çiçekli ve Ortaköy Köyü Muhtarları ve köy sakinleri ile Ortaköy Eski İlkokulunda, saat 15:30'da Çandır ve Yazlık Köyü Muhtarları ve köy sakinleri ile Çandır Köyü Köy Konağında yapılacak toplantılarla devam edecek.
 
 
VALİLİKTE SAAT: 11.00 DE, ORTAKÖY ESKİ İLKOKULUNDA 14:00’DE, ÇANDIR KÖYÜ KÖY KONAĞINDA 15:30’DA YAPILACAKTIR.
 
Giresun Valiliğindeki Vatandaş Buluşması 28 Mart Çarşamba günü saat 11.00’de başlayacak olup, ardından aynı gün saat 14:00’de Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında Merkez Çiçekli ve Ortaköy Köyü Muhtarları ve köy sakinleri ile Ortaköy Eski İlkokulunda, saat 15:30'da Çandır ve Yazlık Köyü Muhtarları ve köy sakinleri ile Çandır Köyü Köy Konağında yapılacak toplantılarla devam edecek.
 
 
“Vatandaş Buluşmaları” adıyla yapılacak halk günlerine katılacak olan doğrudan istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebileceklerdir.
 
Vatandaş buluşmalarının amacı; vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyet gibi başvurularını, Valiliğimize veya ilgili idari birimlere müracaatlarını beklenmeden, doğrudan temas kurmak suretiyle, toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasıdır.
 
Bu nedenle, bundan sonraki günlerde de (basına kapalı olarak) Sayın Valimizin (ilçelerde kaymakamların) başkanlığında, il idare şube başkanları ile tüm vatandaşlarımıza açık düzenli toplantılar yapılacaktır. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN