Yöresel Lezzetler Ramazan Sofralarında

TDV Kadın Kolları Giresun Şubesi 'Yöresel Lezzetler Ramazan Sofralarında' temasıyla yöreye ait lezzetleri Ramazan ayı öncesi vatandaşlarla buluşturuyor.

PAYLAŞ

Giresun İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Giresun Şubesi iş birliğinde, vatandaşlara Ramazan hediyesi ulaştırılıyor.
TDV Kadın Kollarınca başlatılan ‘7 Bölge 7 Proje’ kapsamında ‘Yöresel Lezzetler Ramazan Sofralarında’ temasıyla çalışma başlatıldı.
TDV Kadın Kolları koordinesinde, hayırsever vatandaşların el emeğiyle hazırladığı yufkalar, kavurup özenle paketlediği fındıklar ve yöresel lezzetler Ramazan sofralarını süsleyecek.
Bu kapsamda İl Müftüsü ve TDV Giresun Şubesi Başkanı Ramazan Topcan, TDV Kadın Kolları ile TDV gönüllülerinden oluşan heyetle birlikte yöresel lezzetlerin iftar ve sahur sofralarını süslemesi için vatandaşların kapısını çaldı.
İl Müftüsü Topcan, dayanışma ayı olan Ramazan’ın birçok iyiliğe vesile olduğunu belirterek, “11 ayın sultanı Ramazan’ı en güzel şekilde yaşatmak ve hissettirmek için TDV gönüllülerimizle birlikte Giresunlu hemşerilerimizi ziyaret ettik. Hayırsever vatandaşlarımızın özenle hazırladığı yöresel ürünleri hediye ettik. Müminler için sevinç ve huzur vakti olan iftar sofralarına katkı sunmak ve kardeşliğimizi pekiştirmek için böyle güzel bir faaliyeti gerçekleştirdik.
İbadetle neşelenen gönüllerin, müminler arasındaki muhabbeti pekiştirmesi için milletimizin cömertliğini bu sofralara taşımak istedik.
TDV Kadın Kolları Giresun Şubesi’nin organizasyonu ile sahaya inen din gönüllüsü kardeşlerimiz, hayırseverler ve Giresunlu hemşerilerimiz arasında bir hayır köprüsü oluşturdu. TDV Kadın Kolları Giresun Şubesi Başkanı Nihal Kasap başta olmak üzere, gönüllülerimize ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN