Yapımı Tamamlanmak Üzere Olan Çotanak Konferans Salonunda İnceleme

Vali Enver Ünlü, Giresun Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Çotanak Konferans Salonu tefrişat işine ait çalışmaları yerinde inceledi.

PAYLAŞ

Vali Ünlü, Giresun Merkez Teyyaredüzü Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Çotanak Konferans Salonunda incelemede bulunarak, çalışmalarda gördüğü eksikliklerin bir an önce tamamlanıp en kısa sürede hizmete açılması yönünde ilgililere talimat verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Çotanak Konferans Salonu tefrişat işi ile ilgili İl Özel İdare Genel Sekreter V. İbrahim Karaca ve beraberindeki heyet tarafından Vali Ünlü’ye bilgi verildi.

7 Temmuz 2022 tarihinde ihalesi yapılan, 8 milyon 459 bin TL sözleşme bedelli, sahne dahil 550 m² alana sahip ve 450 kişilik kapasitesi olan Çotanak Konferans Salonu çok yakında hizmete girecek.

İncelemelerin ardından Vali Ünlü, İl Özel İdaresi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yetkilileriyle Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Ünlü, incelemelerle ilgili olarak “Toplantı, etkinlik, kültür ve sanat faaliyetlerine ev sahipliği yapabilecek modern Çotanak Konferans Salonumuzun tefrişat çalışmalarını inceledik ve İl Özel İdaresi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Dğş. İl Müdürlüğü birim amirlerimizle Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik.” paylaşımında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN