Vatandaşla Buluşma Toplantıları

Vali Harun Sarıfakıoğulları bu hafta vatandaşla buluşma toplantılarına İlimiz Merkez Çiçekli, Ortaköy, Çandır ve Yazlık köyü sakinleriyle devam etti.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28


 Vali  Harun Sarıfakıoğulları bu hafta vatandaşla buluşma toplantılarına İlimiz Merkez Çiçekli, Ortaköy, Çandır ve Yazlık köyü sakinleriyle devam etti.
 
Vali Sarıfakıoğulları başkanlığında her Çarşamba olduğu gibi bu Çarşamba da “Vatandaş Buluşmaları” adı altında toplantılar yapıldı.
 
28 Mart Çarşamba günü saat 14:00’de Giresun Merkez Çiçekli ve Ortaköy Köyü Muhtarları ve köy sakinleri ile Ortaköy Eski İlkokulunda ardından  saat 15:30'da da Çandır ve Yazlık Köyü Muhtarları ve köy sakinleri ile Çandır Köyü Köy Konağında bir araya geldi.
  
Köylerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Sarıfakıoğulları, toplantı öncesi kendisini karşılayan vatandaşlarla tek tek selamlaşarak hal ve hatırlarını sordu.
 
Karşılamanın ardından toplantıya geçen Vali Sarıfakıoğulları, vatandaşlarımızın bu toplantılarla istek, öneri ve şikâyet gibi başvurularını, Valiliğimize veya ilgili idari birimlere müracaatlarını beklenmeden, doğrudan temas kurmak suretiyle kendisine ulaştırma fırsatı bulduğunu kaydetti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN