Vali Enver Ünlü, Tokat'ta Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Vali Enver Ünlü, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım ile birlikte Tokat'ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

PAYLAŞ


Vali Enver Ünlü, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım ile birlikte Tokat’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Ünlü, 26 Ekim Çarşamba günü Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ve Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım ile birlikte ilk olarak Tokat İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Vali Enver Ünlü ve beraberindeki heyeti, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Bahri Bostancı karşıladı. Tören mangasını selamlayan Vali Ünlü, Jandarma Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından beraberindeki heyetle birlikte İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Bahri Bostancı ile bir süre görüştü.

Vali Ünlü, ziyaret sonrası başta İl Jandarma Komutanı olmak üzere, Jandarma teşkilatına ve görevli askerlere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından Tokat Valiliğini ziyaret eden Vali Ünlü'yü, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu makamında ağırladı. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Vali Ünlü, Tokat Valisi Hatipoğlu’na göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti..

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN