Üst Geçide Asansör Projesi Hazırlandı ve Başlatılan Çalışmalarda Sona Gelindi

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi, vatandaşların günlük hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
 
Bu kapsamda, Başkan Şenlikoğlu’nun talimatı doğrultusunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilk aşamada 19 Eylül Spor Salonu’nun yanındaki üst geçide asansör projesi hazırlandı ve başlatılan çalışmalarda sona gelindi.

Engelli bireyler, hasta, hamile ve yaşlı vatandaşların sorun yaşamaması adına sahil kesmine ulaşımda yoğun olarak kullanılan üst geçidin her iki tarafına uygulanan projede yapım çalışmalarına hız verilerek asansör kuyusunun hazırlıkları ve kompozit çalışmaları tamamlandı. Asansörün kalan detayların da tamamlanmasıyla birlikte asansör hizmete girecek. 

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, asansörlerin en kısa zamanda bitirilerek kullanıma açılacağını söyleyerek: “Göreve başladığımız günden itibaren projelerimizle önce engelli kardeşlerimizi düşünüyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda şehrimizin denizimiz ile buluşmasına imkan sağlayan üst geçitlere asansör çalışması başlattık. Vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacağına inandığımız bu çalışmalarımız Giresun’umuza hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN