Tolga Erener'in Yaptıkları Yapacaklarının Garantisi

PAYLAŞ

Belediye başkanlığı döneminde bölgeye 401 milyon 454 bin 492 TL yatırım kazandıran Tolga Erener’in kamuoyunun büyük takdirini kazanan başarılı çalışmaları, 14 Mayıs seçimlerinden sonra Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapacaklarının teminatı olarak gösteriliyor.

 

Ak Parti Giresun Milletvekili Adayı Avukat Tolga Erener, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Giresun’u karış karış gezen, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Erener, gittiği her yerde halkın büyük sevgi gösterileriyle karşılanıyor. Arkasına aldığı büyük kamuoyu desteğiyle emin adımlarla yoluna devam eden Erener, Görele’de “yapılamaz” denilen hizmetleri hayata geçirerek halkın gönlünde taht kurdu. Tolga Erener, başkanlığı döneminde bölgeye toplam değeri 401 milyon 454 bin 492 TL yatırım kazandırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’de uyguladığı halka hizmet siyasetinin Görele’de en güzel örneklerini sergileyen Tolga Erener’in, bölge halkının hizmetine sunduğu 401 milyon 454 bin 492 TL’lik yatırımlar ve projeler şöyle oldu;

Bölge Trafik İstasyon Amirliği, Görele Köprüsü Rüzgar Paneli ve Işıklandırma, Manasur Mevkii Piknik Alanı, Her Mahalleye Çocuk Parkı, Her Mahalleye Muhtarlık Bürosu, Cumhuriyet Meydanı, Salih Sinirlioğlu Caddesi, Mendirek Çay Bahçesi, Alt ve Üst Geçit Yatırımları, İlçe Merkezi Taksi Durakları Yapımı, İlçe Merkezi Spor Aletleri, Mazu Konuk Evi, Engelli Şarj İstasyonu, Tüp Depoları, Hayvan Barınağı, Belediye Binası Dış Cephe Giydirme, Yöresel Köy Pazarı, Spor Toto Spor Kompleksi, Sosyal Tesis, Araç Filosu Genişletme Yatırımları, Görelespor Sosyal Tesisi, İl Özel İdare Bina Alımı, Modern Mezbahane, Liman Düzenlemesi, Devgealtı Piknik Alanı, Halk Kütüphanesi, Yüzme Havuzu, Dondurma Park, Gençlik Merkezi, Halk Eğitim Merkezi, İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi, İmam Hatip Ortaokul ve Lise Yurdu, Görele Devlet Hastanesi Ana Bina ve Ek Bina, Görele İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası, Kredi Yurtlar Kurumu, Doğalgaz Yatırımları, Tekstil Fabrikası, Dolgu Alanı Rekreasyon, Anfi Tiyatro, Konuk Evi, Kuşdili Evi.

Yine Tolga Erener döneminde Görele Belediyespor Hentbol Takımı Süper Lig’e yükseldi. Bu başarı Giresun tarihinde bir ilk olarak tarihe geçti. Görele Köy Dondurması ve Çavuşlu Ekmeği coğrafi işaret aldı, Uluslararası Kemençe ve Horan Festivali uluslararası boyut kazandı. İlçede açılan Kemençe ve Horan Kursu, Musiki Cemiyeti, Kemençe Müzesi ve Yaz Okulu, Görele’nin gelişimine çok önemli katkılar sağladı.

Tolga Erener’in belediye başkalığı döneminde kamuoyunun büyük takdirini kazanan başarılı çalışmaları, 14 Mayıs Seçimlerinden sonra Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapacaklarının teminatı olarak görülüyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN