Tolga Erener'den Giresun'da Ziyaretler

PAYLAŞ

Ak Parti Giresun Milletvekili Adayı Av. Tolga Erener seçim gezilerini; Kumyalı, Teyyaredüzü Mahallesi, Kızıltaş Köyü Derneği ve Keşap Hisarüstü köyünde sürdürdü.

Güne Kumyalı esnaflarına hayırlı işler dileyerek başlayan Erener, meşhur Kumyalı simidi yiyerek güne başladı. Kumyalı esnaflarının samimi ilgisiyle karşılaşan Erener “Giresun Belediyemiz tarafından yapılan prestij caddemiz Kumyalımıza çok yakıştı” dedi.

Ardından Teyyaredüzü Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Erener mahalle sakinlerinden destek istedi. Giresun’un en büyük mahallesinde olmaktan, sevgi seliyle karşılanmaktan ötürü mutlu olduklarını ifade eden Erener “Her geçen gün gelişen ve büyüyen mahallemiz için yatırım planına alınan birçok projemiz mevcuttur. Allah nasip ederse hepsinin takibini yapacak ve mahallemize kazandıracağız” dedi.

Ziyaretlerine Dereli Kızıltaş köyü sakinleriyle bir araya gelerek devam eden Erener, burada yaptığı konuşmada “Dereli ilçemizin en güzide köylerinden olan Kızıltaşlı hemşerilerim ile bir araya gelmekten dolayı oldukça mutluyum. Bizlere bu zamana kadar desteklerinizi esirgemediniz. Bu seçimde desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Günü Keşap Hisarüstü köyünde tamamlayan ve köy sakinleriyle bir araya gelen Erener burada vatandaşların taleplerini dinledi. Köy sakinlerinin Köyde su problemi olduğunu, özellikle yaz aylarında vatandaşların ciddi sıkıntılar çektiğini ifade etmesi üzerine Erener;

Su çok önemlidir. Göreve başladığım zaman ilk olarak bu sorununuza çözüm bulacağım. Bizleri böyle kalabalık ve samimi ortamda karşılayan Hisarüstü sakinlerine çok teşekkür ediyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN