TDV Yeni Yılda da İhtiyaç Sahiplerine El Uzatacak

TDV Giresun Şubesi ve İl Müftülüğü koordinesinde başlatılan yardım kampanyalarıyla yetimlerin, öğrencilerin ve ihtiyaç sahiplerinin yüzü güldü. 

PAYLAŞ

 

Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi ve İl Müftülüğü, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi, yetim, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocuklara, muhtaç ailelere, üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği yardım ve sosyal faaliyetlerle yüzleri güldürmeye devam ediyor. 

TDV’nin, 2022 yılında gerçekleştirdiği faaliyetleri değerlendiren İl Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Ramazan Topcan, “İlmi, ahlaki çalışmalarla olduğu kadar sosyal hizmetlerle de vatandaşlarımıza hizmetler sunmanın mutluluğu içerisindeyiz hamdolsun. Giresun’umuza her alanda değer katmaya devam ediyor, her alanda var olmaya çalışıyoruz. Bu güzel şehrin dört bir yanında il ve ilçe müftülüklerimiz, Türkiye Diyanet Vakfı şubelerimizle çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Doğrusunu söylemem gerekirse Türkiye Diyanet Vakfı olarak bu iş bize yakışıyor.” dedi.

Hayırseverlerin güçlü desteği ve vakıf gönüllülerinin gayretli çalışmalarıyla birçok projeye imza attıklarını belirten Müftü Topcan, “Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi Kadın Kollarımız, 2022 yılında hakikaten çok güzel hizmetlere imza attı. Yüzlerce evladımıza okul araç ve gereçlerinden tutun kışlık giyeceklerine pek çok aileye maddi ve manevi destek olduk. Bu vesile bir kere daha bu güzel hizmetlerde öncü ve önder olan hayırseverlerin bağışlarını, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıran kadın kollarımızın her bir gönüllüsüne, her daim yanı başımızda gördüğümüz Giresun’umuzun hayırseverlerine ve din görevlisi kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Hizmetlerimize ve faaliyetlerimize ara vermeden devam edeceğiz.” diye konuştu.   

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN