Semt Sahaları Yapımı Devam Ediyor

Giresun Belediyesi, gençlerin spora teşvik edilmesi, sportif becerilerini keşfetmelerine katkıda bulunmak için yeni alanlar kazandırmak adına spor alanlarının çoğaltılması, gençlere yeni sportif alanlar kazandırılması ve spor becerileri ile alışkanlıklarının artırılmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

PAYLAŞ

Bu kapsamda, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun girişimleriyle Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle yapılan ve ilk olarak Aksu Mahallesi’nde kullanıma sunulan semt sahasının ardından, Çıtlakkale Mahallesi’ndeki semt sahasının yapımında da sona gelindi.

Projenin fiziki olarak yüzde 90’lara ulaştığı ve kısa zamanda gençlerin kullanımına sunulacağı açıklandı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, çok amaçlı semt spor sahaları ile özellikle çocukları ve gençlerin zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak kalarak spor yapabilecekleri alanlara kavuşacaklarını vurgulayarak: “Gençlerin kullanımına açılan semt sahaları gençlerimize hem yeni alanlar kazandıracak hem de akranlarıyla vakit geçirerek sosyalleşmelerine olanak sağlayacaktır. Semt sahalarının tamamlanmasının ardından gençlerimiz rahat bir ortamda sporlarını yapabilecekler. Bu semt sahalarımıza yerleştirilecek aydınlatma sistemleri sayesinde özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz sağlıklı bir yaşam için gerekli olan spor aktivitelerini günün her saatinde rahatlıkla gerçekleştirebilecekler.” dedi.

Diğer yandan Erikliman Mahallesi’ndeki Semt Sahası’nda ise çalışmaların son sürat devam ettiği ve kısa bir süre içerisinde tesisin kullanıma açılacağı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN