Rıdvan Coşar için Gıyabi Cenaze Namazı

Vali  Enver Ünlü, 23 Haziran'da Giresun ilimizde yaşanan sel felaketinde kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan Rıdvan Coşar için kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı.

PAYLAŞ

Etkili olan sağanak yağış sonucu Duroğlu’nda meydana gelen sel ve heyelanda kaybolan Rıdvan Coşar için Duroğlu Beldesi Çağlayan Mahallesi Camii’nde, 7 Temmuz Cuma günü, Cuma namazına müteakip kılınan gıyabi cenaze namazına katılan Vali Ünlü, kayıp Coşar’ın yakınları ile bir süre sohbet ederek tekrar sabır diledi.

Çağlayan Mahallesi'nde Rıdvan Coşar'ın içinde bulunduğu kulübenin heyelan altında kaldığı ihbarının ardından 23 Haziran'da başlatılan arama çalışmalarını ilk günden itibaren yakından takip eden Vali Ünlü, sahada ekiplerin bulunduğunu ve arama çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. 

Vali Ünlü, gıyabi cenaze namazı sonrası yapmış olduğu paylaşımda “23.06.2023 tarihinde ilimizde meydana gelen aşırı yağışlar neticesinde oluşan afette kaybolan vatandaşımız Rıdvan Uçar için cuma namazını müteakip gıyâbi cenaze namazını eda ettik. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.” sözlerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN