Projenin ilk Etap Çalışmalarında Sona Gelindi

Giresun'un en eski yerleşim noktalarından Fatih Caddesi'nde başlayan düzenleme çalışmaları son hızla devam ediyor.

PAYLAŞ

Giresun’un en eski yerleşim noktalarından Fatih Caddesi’nde başlayan düzenleme çalışmaları son hızla devam ediyor.

Giresun Belediyesi, ülkemizi derinden etkileyen deprem bölgesindeki ekipleri ile bölgedeki ihtiyaçları düzenli olarak karşılarken bir yandan da şehir genelindeki yatırım ve projelerini aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor.

Başkan Aytekin Şenlikoğlu’nun göreve gelirken vaat ettiği Prestij Cadde Projelerinin ilki olarak hizmete açılan Nihatbey Caddesi’nin ardından Pazar Caddesi’nde hummalı çalışma yapılmıştı. 2022 yılının sonunda başlayan Fatih Caddesi’nde de altyapı, üstyapı, peyzaj ve aydınlatma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

8 Milyon TL yatırım bedeliyle tamamen yenilenecek cadde, bölgedeki esnafların işlerini de aksatmadan üç etap şeklinde yapılıyor. Projenin ilk etap çalışmalarında sona gelinirken, ikinci etapta ise yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor.

Görsel zenginlik de barındıran projenin tamamlanmasıyla birlikte Fatih Caddesi de yeni görünümüyle vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, akıllarının ve kalplerinin bir yanının deprem bölgesinde olduğunu belirterek, şehirdeki yatırım ve projelerin de takipçisi olmaya devam ettiklerini ifade etti.

Başkan Şenlikoğlu, “Deprem bölgelerimizdeki çalışmalarımız devam ederken, bir yandan da vatandaşlarımıza karşı hizmetlerimizin aksamaması için çaba harcıyoruz. Çok şükür, Fatih Caddesi projemiz planladığı şekilde ilerliyor. Vatandaşlarımız ve esnafımız memnun. Fatih Caddemiz bu çalışmamız ile birlikte bambaşka bir görünüme kavuşmaya başladı. Yeni haliyle bölge esnafımıza da katkı sağlayacaktır. Kısa bir sürede projemizin tüm etaplarını tamamlayarak vatandaşlarımızın ve şehrimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Yeni görünümü ile modern yaşam alanı olacak Fatih Caddemiz tüm güzellikleriyle şehrimizin güzide noktalarından biri haline gelecek.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN