Plajlar Bölgesi Projesinin 1.Etap Açılışı Yapıldı

Vali Enver Ünlü, yapımı Giresun Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve birinci etabı tamamlanarak hizmete hazır hale gelen 'Plajlar Bölgesi Projesi' açılış törenine katıldı.

PAYLAŞ

Vali Enver Ünlü, yapımı Giresun Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve birinci etabı tamamlanarak hizmete hazır hale gelen “Plajlar Bölgesi Projesi” açılış törenine katıldı.

Giresun Belediyesinin mega projeleri arasında yer alan Teyyaredüzü Mahallesindeki “Plajlar Bölgesi” projesinin birinci etabının açılış törenine katılan  Vali Ünlü  yaptığı paylaşımda “Sosyal donatı alanları ve çarpıcı güzelliğiyle şehrimize prestij katan Plajlar Bölgesi Projesinin 1. Etap açılışına katıldık. Belediye Başkanımız Sn. Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine bu örnek çalışma için teşekkür ediyorum. İlimize ve bölgemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Karadeniz’in 2 kilometre uzunluğundaki en konforlu ve en modern plajını kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu verdiği bilgide; “Bu projemizde, 7 Bin 400 m2 yeşil alan, 50 araçlık kapalı otopark, 900 m2 taş amfi tiyatro (konser ve etkinlikler için), 3 adet iskele, kumsal kotunda ahşap yürüyüş yolları, sahil güvenlik ve cankurtaran merkezi, 4 adet çay kahve kioksu, mescit, güvenlik noktası, 6 adet plaj işletmesi gibi yerleri barındırıyor” dedi.

Açılış törenini akabinde gerçekleştirilen muhteşem havai fişek gösterisi törene katılan yüzlerce vatandaş ve Giresun halkı tarafından ilgiyle izlendi.

Renkli görüntüler eşliğinde oldukça kalabalık ve coşkulu bir seyirci kitlesine, genç sanatçı Buray tarafından muhteşem bir konser verildi.

Açılış törenine; Vali Enver Ünlü, Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Üniversitesi Rektörü Pruf. Dr. Yılmaz Can, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, MHP İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, davetliler ve oldukça kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN