Öğrencilere Öğretmenlere ve Velilere Başarılar Diledi

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarılar diledi.

PAYLAŞ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarılar diledi.

Covid-19 salgını nedeniyle eğitim öğretime zorunlu olarak uzun bir ara vermek zorunda kalındığını anımsatan Başkan Şenlikoğlu: “Okullar nihayet açılıyor. Sevgili öğrencilerimiz öğrenmek için çaba harcayacak, hem de salgın kurallarına uyarak eğitim öğretim sezonunu geçirecekler” diyerek şöyle devam etti:

“Yeni eğitim-öğretim dönemine başlamanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Ben de bir veli olarak çocuklarımla birlikte bu heyecanı yaşıyorum. Bir ülkenin geleceğini ancak ve ancak eğitimli, bilinçli gençler şekillendirir. Yarının büyükleri olan çocuklarımız eğer iyi bir ilim ve irfanla şekillenirlerse gelecekte ülkemizin refahı, insanlarımızın mutluluğu için çalışacaklardır. Bu yüzden eğitimde kaybedilecek bir fert yoktur düsturuyla tüm çocuklarımızın iyi bir eğitimden geçmesi için çalışmalıyız.

Bu süreçte sizleri, millî ve manevi değerlerine sahip çıkan, evrensel ile yerel değerlere sahip, üreten ve mutlu bireyler olarak parlak bir gelecek için yetiştiren, geleceğinize yön veren, her türlü fedakarlığı gösteren ve sizler için emek sarf eden bütün öğretmenlerimize de ayrıca kolaylıklar diliyorum.

Bizler de Belediye olarak yıl boyunca okullarımızın çevre düzenlemesi, ot biçme v.b. birçok eksikliklerini giderdik. Ayrıca tüm okullarımızı koronavirüsün başladığı ilk zamandan bu yana düzenli olarak dezenfekte ettik ve yeni döneme hazırladık.

Çocuklarımıza, öğretmenlerimize ve velilerimize 2021 -2022 eğitim öğretim yılının başarılı ve huzur dolu geçmesini temenni ediyor, tüm eğitim camiamıza sağlık ve başarı dolu bir yıl diliyorum ”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN