Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı

Giresun Valiliği Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin (KHGB) 2017 yılı 2.Olağan Toplantısı bugün Vali Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında, Valilik Konferans Salonunda yapıldı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valiliği Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin (KHGB) 2017 yılı 2.Olağan Toplantısı bugün  Vali Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında, Valilik Konferans Salonunda yapıldı.
 
2017 yılın değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda konuşan Vali Sarıfakıoğulları,  toplantının hayırlı olması temennisinde bulunarak, KÖYDES Projesi çerçevesinde ilimizde yapılan yatırımlar ile bundan sonra yapılacak olan yatırımların özellikle köy muhtarları tarafından sahiplenilmesi ve takip edilmesi gerektiği belirtildi. Köylerimizin genel sorunlarının bilindiğini belirten Vali Sarıfakıoğulları, gerek KHGB ve gerekse İl Özel İdaresi tarafından 2018 yılında yapılacak olan yatırımlarda içme suyuna (susuz veya suyu az olan köy ve bağlıları) ağırlık verileceğini söyledi. Mahallelerde vatandaşla buluşma toplantıları tamamlandıktan sonra köylerde de vatandaşla buluşma toplantılarının gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.
 
2018 yılı Birlik tahmini Bütçesinin 22 Milyon TL olarak kabul edildiği toplantıda, 2017 yılı faaliyet raporu, 2018 yılı yatırım plan-programı, 2019 ve 2020 yılı tahmini bütçeleri ile bütçe kararnameleri okunup onaylandı.
 
Merkez ilçe köylerinin her türlü altyapılarının mevcut durumları, ihtiyaçları, sorunların tespiti ile çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.
 
Toplantıya; Vali Yardımcı Recep Uzal, İl Genel Meclisi Başkanı A.Mürşit Gürel ile İl Genel Meclisinin Merkez İlçe Üyeleri ve Köy Muhtarları katıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN